KAHRAMANMARAŞ / PAZARCIK - Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Şbt

HİJYEN ŞARTLARININ GELİŞTİRİLMESİ, ENFEKSİYON ÖNLEME VE KONTROL KILAVUZU BELGELENDİRME PROGRAMI KAPSAMINDA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN OKULUMUZA TEMİZ BELGESİ TAKDİM EDİLMİŞTİR.

Ara

KARİYER GÜNLERİ 2. GÜNÜNDE OKULUMUZA ECZACI SN.HAZALHAN SÜMER'İ DAVET ETTİK. SAYIN ECZACIMIZA, BİZLERE VE ÖĞRENCİLERİMİZE KATMIŞ OLDUĞU BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

OKULUMUZDA 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA KULLANILMAK ÜZERE OKUL AİLE BİRLİĞİ TARAFINDAN KABUL GÖRÜLEN ÖĞRENCİ FORMASINA İLİŞKİN TOPLANTI KARAR TUTANAĞI EKTEDİR.

Ara

OKULUMUZ 1.DÖNEM 2.YAZILI TARİHLERİ EKTEDİR.

Ara

İlimizde yapılan Bocce Turnuvasında 3. olan öğrencimize ve ayrıca okulumuzda yapılan deneme sınavlarında başarılı olan öğrencilerimize ödüllerini takdim ettik. Öğrencilerimize başarılarında devamlılık dileriz.

Kas

Akademik Başarıyı Arttırma Programı kapsamında düzenlemiş olduğumuz Kariyer Günlerinin ilk oturumunda Doktor Mustafa Sarıaltun’u okulumuza davet ettik. Doktorumuza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Ekm

OKULUMUZDA YAPILAN DEPREM VE YANGIN TATBİKATI BAŞARIYLA TAMAMLANMIŞ OLUP, EBA ÜZERİNDEN BİLGİLENDİRME VİDEOSU İZLETİLMİŞTİR.

KISIK YAYLASINA YAPMIŞ OLDUĞUMUZ GEZİ

Ekm

9 Eylül 2023 tarihinde yayımlanan Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliğine istinaden 8. Sınıflara yönelik il genelinde yapılacak olan Ortak Sınavların tarihleri güncellenmiştir.

Eyl

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlangıcı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ara

Okulumuz 15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı için tıklayınız.